Rodi

Wolkyshop heeft dé perfecte
winterschoen voor jou!

HAARLEM - De nieuwe collectie van Wolky staat meer dan ooit in het teken van comfort, met stijlvolle en modieuze modellen. Want Wolky introduceert dit seizoen Wolky White! Dit nieuwe schoenenlabel is voor vrouwen met een eigen stijl, die graag goed gekleed voor de dag komen én comfortabel willen lopen.


Wolky White is casual, eigengereid, stoer en vrouwelijk. Er zijn vier verschillende lijnen; variërend van tijdloze stoere laarsjes tot vederlichte sportieve schoenen. Ook is er één serie met een hak die de hoogte in gaat.
De bestsellers Forth en Murray zijn er nu ook in een extra wijdtemaat. Deze veterboots zijn gemaakt op een bredere leest dan het reguliere model. De gloednieuwe Wally is een aanrader voor alle liefhebbers van de Roll Moc. Deze serie oogt net iets verfijnder, maar is net zo comfortabel.
Van chic, sportief en casual tot business; de nieuwe collectie is weer zeer divers met schoenen voor elk moment van de dag. Voor alle modellen geldt dat ze zijn gemaakt van de mooiste leersoorten, met een buitengewoon prettig voetbed. Dus zonder uitzondering allemaal heerlijk om te dragen!
Ervaar het zelf, kom naar Wolkyshop Haarlem aan de Barteljorisstraat 7 of shop online: www.wolkyshop.com.

Artikel geplaatst op maandag 10 september 2018 - 16:49