Rodi

Tuincentrum Groenrijk Zwanenburg stopt
Laatste weken 70% kortingsactie!

De 70% kortingsactie van het tuincentrum begint op donderdag 30 augustus. (foto Rodi Media)

ZWANENBURG - Op 16 september sluit Tuincentrum Groenrijk Zwanenburg definitief haar deuren. De verbouwing voor de gloednieuwe Van Beem-showroom is in volle gang. Voordat de laatste hal sluit, kunt u tijdelijk profiteren van maar liefst 70% korting op alle planten en artikelen in het tuincentrum. Deze speciale kortingsactie begint op donderdag 30 augustus en duurt tot en met zondag 16 september.

 

Tuin en balkon opfrissen


Het is een prachtige zomer geweest, maar veel bloemen en planten hebben het moeten vergelden in de hitte en droogte. Inmiddels is het wat koeler en daarmee is het ook de juiste tijd om uw tuin of balkon weer op te frissen met prachtige planten. Elke dag kopen we verse planten in op de klok in Aalsmeer zodat de winkel vol blijft staan met voordelige planten.

40% korting op tuinmeubelen


Als u op zoek bent naar mooie tuinmeubelen van hoge kwaliteit, dan moet u zeker langskomen. Ook op de tuinmeubelen geldt namelijk de 40% korting. En de showroommodellen van onze zonwering, veranda’s en kapschuren kunt u kopen met 40% korting. Er is nog ruime keuze uit verschillende modellen.

Tuinaanleg- en onderhoud


Onze hoveniers gaan tijdens de verbouwing gewoon door met het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van uw tuin. Maak een afspraak met één van onze specialisten en creëer samen uw droomtuin inclusief mooie veranda, zonwering of kapschuur.

Sla uw slag!


De 70% kortingsactie van het tuincentrum begint op donderdag 30 augustus en duurt tot zondag 16 september. Tuincentrum Groenrijk Zwanenburg is gevestigd aan IJweg 177 in Zwanenburg. We zijn 7 dagen per week geopend, en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.groenrijkzwanenburg.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 augustus 2018 - 09:45